Open

Over Ons

Welkom bij Carteam Garagebedrijf Klimmert

Richard is zijn garagebedrijf begonnen in 1998 aan de achterzijde van het huidige pand, toen nog Atoomweg 8A. Hij heeft veel ervaring opgedaan in de racerij en zomer-/avond competitie, (snelle) motoren opbouwen en het afstellen daarvan voor de autocross. Om die reden is er ook een vermogensbank te vinden in het achterste gedeelte van het pand en wordt er ook weleens een cilinderkop gebracht om te laten vlakken. Apparatuur en kennis die heden ten dage weer gebruikt wordt voor zijn Datsun roadster werkplaats, welke sinds 2016 aan de voorzijde van het pand is gevestigd. Avonden en weekenden worden hier besteed tezamen met Erica die hier doordeweeks de reparaties aan uitvoert, (wereldwijd) klantencontact en de onderdelenvoorziening regelt. Specialistisch en liefdevol werk.
Carteam Garagebedrijf Klimmert

Door de jaren heen verder gegroeid

Naarmate de jaren verstreken is het pand dus steeds verder overgenomen, uitgebreid/verbouwd en aangepast voor de garagewerkzaamheden, Datsun fairlady roadster liefde en Carteam concept.
Willem is de langstlopende monteur en is sinds 2020 met Richard een vof gestart. Tegenwoordig hebben we Tristan erbij, die na zijn geslaagde monteursopleidingen niet meer bij ons is weg te denken. Inmiddels een zelfstandige APK monteur. We zijn het meest gericht op auto’s uit de VAG (VW Audi Groep), maar alle merken en leeftijden zijn welkom, een oldtimer is hier regelmatig te vinden.
Gezamenlijk worden alle voorkomende werkzaamheden, APK, onderhoud, storing zoeken, etc. uitgevoerd met de meest up-to-date en geavanceerde apparatuur. Ook daar blijven we in investeren en in onszelf middels cursussen. 

Betrouwbaar

We hebben al jarenlang een vast klantenbestand wat bestaat uit wederzijds vertrouwen, no-nonsense mentaliteit en eerlijkheid. Dit spreekt zeer zeker ook nieuwe klanten aan, waardoor het altijd bedrijvig is, een ervaren 3e monteur zou fijn zijn, maar een geschikte blijkt tot nu toe een unicum. Het zou mooi zijn om het “stokje” door te geven aan Willem en meer tijd te kunnen spenderen aan de voorzijde van het pand.

Carteam Garagebedrijf Klimmert
Carteam Garagebedrijf Klimmert

Altijd een oplossing

Het wagenpark van de klant verandert en wordt steeds gecompliceerder, het vervangen van onderdelen wordt lastiger door constructies van fabrikanten en het steeds meer integreren van componenten die in verbinding staan met elkaar. Dit zorgt voor het creatief blijven in (mee)denken, oplossen, regelen en uitzoeken om het voertuig weer veilig, goed en zo snel mogelijk klaar te hebben staan voor de klant. Een prestatie die veel kunde, verantwoordelijkheid, energie en tijd vergt, maar met liefde voor het mobiliteitsvak wordt verricht. Spreekt onze kunde en mentaliteit je aan, dan zien we je graag (terug). Een uitgesproken dankjewel of positieve Google review doet ons autohart altijd sneller kloppen.

Graag tot ziens bij Garagebedrijf Klimmert!

Richard & Erica, Willem en Tristan

Richard
Richard
Eigenaar
Willem
Willem
Werkplaatschef / Diagnose specialist
Tristan
Tristan
Technisch Specialist