Open

Onderhoud en Reparatie

Auto onderhoud en reparatie in Hoorn

Carteam Garagebedrijf Klimmert

Olie verversen

Wij onderhouden en repareren alle automerken en modellen, tevens Hybride/elektrische voertuigen, bedrijfswagens en busjes.
Wij zijn al ruim 20 jaar een begrip in en rondom Hoorn. Eerlijk, service gericht en vertrouwd voor de klantengroep die al járen komt en natuurlijk krijgen nieuwe klanten dezelfde respectvolle behandeling.

CONTACT

Uw ervaren specialist

Middels cursussen via o.a. Bosch, onze workshop partner en ander firma's blijven we investeren in onze kennis, kunde, materiaal en gereedschap om te kunnen werken aan de hedendaagse en toekomstige techniek, maar natuurlijk kunt U ook nog "ouderwets" de carburateurs komen laten afstellen, cilinderkop laten vlakken of zelfs Uw autovermogen laten testen/afstellen op de vermogenstestbank.
Turbo reparatie/vervanging, revisie of het reguliere onderhoud, wij doen het allemaal.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam Garagebedrijf Klimmert
Auto onderhoud

Waarom Carteam Garagebedrijf Klimmert?

Bij Carteam Garagebedrijf Klimmert staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Garagebedrijf Klimmert is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN